Marijke

HOTSPOT-dagen 2015 komen eraan

Nieuws No Comment

Van vrijdag 6 maart tot en met zondag 15 maart 2015 wordt Breukelen weer de HOTSPOT van Stichtse Vecht. Breukelen is tijdens deze dagen dé plek voor mensen die van kunst houden, van muziek en theater maar ook van winkelen en van lekker eten en drinken!

Nog grootser, nog feestelijker, nog aantrekkelijker, nog meer kunstvormen en nog véél meer publiek! Dát is wat we voor ogen hebben met de HOTSPOT-dagen 2015.

Dit zijn de redenen om in deze tijd van het jaar naar Breukelen te komen:

De spraakmakende grote groepsexpositie: na de succesvolle HOTSPOT-dagen 2014 hebben nog meer winkeliers en ondernemers aangegeven hun locatie open te willen stellen als “expositieruimte-waar-mogelijk”. We rekenen nu op 60 locaties in centrum Breukelen waar kunst bekeken kan worden! We gaan ca. 60 kunstenaars selecteren om op deze locaties (kosteloos) hun werk te tonen.

Extra publieks-trekker: we hebben een samenwerking gevonden met Theater on Tour. Het laatste weekend van de HOTSPOT-dagen organiseren zij een super-theaterweekend in Breukelen met diverse theatrale optredens! Onze plaatselijke horeca is zeer enthousiast en speelt hier op in met speciale theatermenu’s. Komt dit zien!

Workshops en lezingen: ook dit jaar vragen we kunstenaars om workshops en lezingen te geven (o.a. op locatie Fysiotherapie Beelen en Galerie XL Peter Leen in Breukelen). Vorig jaar werden deze zeer druk bezocht! Nog meer workshops worden verzorgd door Wakker in je Vel, een samenwerkingsverband van holistische praktijken, in het Bonifatiushuis.

Een feestelijk programma i.s.m. de Pauluskerk, de Pieterskerk, de Johannes de Doperkerk. Tijdens de HOTSPOT-dagen kan men genieten van een zeer gevarieerd programma -muziekuitvoeringen, monumentale rondleidingen, lezingen – in de fraaie centrumkerken in Breukelen.

Een muzikaal programma: gratis uitvoeringen op straat en/of terrassen in Breukelen.

Oók interessant voor de jeugd: in het kader van de HOTSPOT-dagen gaan we d.m.v. een educatieproject samenwerken met RSG Broklede.

Alle aantrekkelijke aanbiedingen en promoties van ondernemend Breukelen maken winkelen extra tot een feest!

Klik hier om meer te zien over de HOTSPOT-dagen 2015

 

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *