beheerder

HOTSPOT-dagen 2016

Nieuws No Comment

DE HOTSPOT-DAGEN 2016 WORDEN WEER FANTASTISCH!

Voor de 3e keer organiseren de 5 vrijwilligers van Het KunstenaarsCollectief Breukelen de HOTSPOT-dagen. Een belevenis vol kunst en cultuur. Van vrijdag 8 april t/m zondag 17 april a.s. zal het weer volop borrelen en bruisen in ons mooie dorp Breukelen.

Ook dit jaar vonden de leden van het KunstenaarsCollectief en van Theater on Tour elkaar weer in een mooi samenwerkingsverband. Er is kunst te bewonderen in maar liefst 50 winkels en horecabedrijven. Evenzoveel kunstenaars laten hun werk zien in allerlei verschillende disciplines. Ook valt er weer heel veel te genieten van toneel, cabaret, muziek,dans, straat acts, en nog veel meer waarbij de inwendige mens niet wordt vergeten.

Vrijdag 8 april om 17.00 uur opent wethouder Pieter de Groene de HOTSPOT-dagen in de Pauluskerk. Deze opening zal kort zijn maar met alles erop en eraan : muziek, theater , verrassings optredens en een grote overzichtstentoonstelling van alle kunstenaars die meedoen aan de HOTSPOT-dagen. Wees welkom en geniet met ons mee.

Daarna kan iedereen direct aanhaken bij het afwisselende programma van Theater on Tour dat zich t/m zaterdag 9 april op allerlei locaties afspeelt. Voor sommige voorstellingen moet u zich inschrijven dus wees op tijd!

Het KunstenaarsCollectief Breukelen wenst u weer inspirerende HOTSPOT-dagen!!
Meer weten? Alle info vindt u op de speciale HOTSPOT-dagen website. Klik hier!

Volg ons ook op Facebook!

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *