Margo Perizonius

Ik ben Margo Perizonius en woon al 27 jaar in Breukelen. We hebben drie kinderen die inmiddels het huisuit zijn en sinds december 2014 zijn wij de trotse opa en oma van een kleinzoon.

In 2010 ben ik in aanraking gekomen met Het Kunstenaarscollectief via Marijke Plas. Niet dat ik zelf kunstenaar ben maar ik draag kunst, of het nu beeldende kunst of uitvoerende kunst is, een warm hart toe. Al bijna 30 jaar ben ik een fan van het Nationaal Ballet en bezoek ik ieder jaar zeker 5 voorstellingen. Ook bij toneel en cabaret voorstellingen zul je me vaak zien en omdat mijn man een groot circusliefhebber is, bezoeken wij ook aardig wat circussen.

Omdat organiseren en met mensen samen dingen neerzetten me in het bloed zit, voelde ik me gelijk aangesproken door het Kunstenaarscollectief. Verschillende projecten hebben we nu al georganiseerd, vaak in combinatie met een goed doel. De HOTSPOT-dagen is ons laatste grote project.

Het zou trouwens leuk zijn als door onze projecten Breukelen, Loenen en Maarssen ook als kunstdorpen naar elkaar toegroeien.

Margo Perizonius