HOT SPOT – dagen 2014

hotspot-dagenBREUKELEN WAS IN 2014 EEN WEEK LANG DE HOT SPOT VAN DE STICHTSE VECHT!

In 2014  hebben we voor het eerst 50 winkeliers en horeca-ondernemers in centrum Breukelen bereid gevonden om hun locatie tijdens de HOT SPOT-dagen, van 28 februari t/m 7 maart 2014, open te stellen als expositieruimte voor kunst. Zo’n 50 beeldend kunstenaars kregen op deze wijze de kans om hun werk te laten zien op deze locaties.

Het werd een borrelende en bruisende week in Breukelen, waarin veel te zien en te genieten viel, én te beleven. En viel heel veel kunst te bewonderen, maar daarnaast kon men kiezen uit een interessant programma van, per dag wisselende, extra’s! Zo waren er  schilder-workshops (ook voor kinderen), lachmeditatie-sessies,  massages (voor als men moe was na al het kunstkijken), lascursussen, een workshop interieur styling, een workshop schilderen met wol, astrologiesessies, een lezing over kleurfunctie bij vlinders, én allerlei muziekuitvoeringen.

Veel van de deelnemende bedrijven hadden ook speciale acties in deze week. Voor alle kunstenaars, deelnemende bedrijven en het uitgebreide programma met alle workshops kun je HIER klikken. Of download de programma folder.

We kregen héél veel enthousiaste reacties op dit initiatief én verzoeken om de HOTSPOT-dagen ook in 2015 weer te organiseren! Al die verzoeken konden we natuurlijk niet weerstaan. Kijk maar op HOTSPOT-dagen 2015.

Voor een impressie: klik op de link http://youtu.be/YEhO5VUM_lQ

 

 

5 Comments

 • Maud on 03/02/2014

  Geweldig filmpje ook. En leven in het dorp. Alvast gefeliciteerd!

 • ineke smienk on 17/02/2014

  Wat ziet het er allemaal goed uit zeg, het wordt vast een succes.

 • Lia Luijendijk on 24/02/2014

  Wat hebben jullie er veel werk van gemaakt.
  Dank voor het meedoen.

 • Truce Visse-Schmitz on 26/02/2014

  Geweldig leuk om bij Bistro Café ZIZI, Kok Optiek en bij van Dijk te mogen exposeren. Wij vinden het er al heel mooi uitzien verheugen ons er echt erop. Allemaal een dikke pluim voor de organisatie. Groeten Dick en Truce Visse-Schmitz

 • Bertine Oosthoek on 18/10/2014

  Gefeliciteerd met de nominatie, maar jullie verdienen die eerste prijs ook zeker! Professionele organisatie, groot bereik, afwisselend en aantrekkelijk programma, bijdrage aan de leefbaarheid van het dorp, promotie van de kunstenaars en dan ook nog geld overgehouden voor het goede doel! Kortom, in een woord fantastisch!

Comments are closed