KUNSTDOEK 2012

Over KunstDoek:

Wij vroegen 40 kunstenaars  om van een doek van ca. 70 x 80 cm een kunstwerk te maken. De doeken werden uiteraard door ons beschikbaar gesteld. Alle technieken mochten gebruikt worden. De ontstane kunstwerken werden van 9 t/m 21 december 2012 tentoongesteld in Galerie Peter Leen XL in Breukelen (zie ook www.galeriepeterleen.nl). Bij de opening op 9 december jl. vond wederom een veiling plaats door veilingmeester en taxateur drs. Jan-Wolter van den Berg. Ook deze veiling werd door hem met verve geleid, het was weer een succes!

De opbrengst van de verkochte werkstukken komt ten goede van Park Podium Boom & Bosch in Breukelen, ten behoeve van gratis culturele (zomer)uitvoeringen voor de inwoners van de Stichtse Vecht en voor alle passanten.

Simultaan met KunstDoek viel in de expositieperiode ook het werk te bewonderen van cursisten van de cursus fotografie van SWIB.

De muziek bij de opening werd verzorgd door Gert van Schaik (gitaar) en Tibor Perrier (saxofoon).
Iedereen heeft genoten van deze optredens!!

N.B.  KunstDoek werd mede mogelijk gemaakt door het Rabobank Coöperatiefonds.

 

Ondanks de crisis was de veiling van de kunstdoeken op 9 december jl. een groot succes!

Hieronder een impressie van de opening en veiling van KunstDoek op zondag 9 december jl. in Galerie XL in Breukelen, o.l.v. veilingmeester drs. Jan-Wolter van den Berg.